27. helmikuuta 2012

Vettä!

Tänään oli tarkoitus mennä kaverin kanssa talolle siivoamaan, mutta emme saaneet putsattua muuta kuin makuuhuoneen kaapit. Talolla kun oli muutama muukin hommissa (oliko niitä ukkoja neljä vai viisi?) ja kaaos oli sen mukainen. Käytin hyväkseni kaverini kokemusta Ikean kalusteiden kokoamisesta, ja saimmekin kasattua pukuhuoneen penkin, ja Expedit-hyllyn lähes kokonaan. Olen kaverille ison palveluksen velkaa. Kiitos Hanna!

Meille tulee nyt vettä. Jihuu! Mutta lämmintä vettä ei vielä saatu, kun miehet vasta säätivät PILPpiä toimintakuntoon. Liesituuletin on asennettu. Kattoon tosin jäi vähän rumaa aukkoa, kun tuulettimen paikkaa piti siirtää. Putkimies ja ilmastointiasentajat jättivät jälkeensä läjän papereita, joita tarvitaan muuttotarkastuksessa. Sähkäri lupasi tulla vielä keskiviikkona. Meille pitäisi tulla sellaiset hienot loisteputkivalot keittiön kaappien yäpuolelle (olen siitä varmaan joskus jotain kirjoitellutkin), mutta valaisimet ovat loppuneet valmistajan varastoista, eli niitä saadaan odotella vielä jonkin aikaa. Sähkäri mainitsi myös koska laatoittajat tulevat viimeistelemään välitilaa, mutta enhän minä enää muista tulevatko he huomenna vai keskiviikkona. Mutta ei sillä ole niin väliä, kunhan tulevat.

Vanhemmillani ja pikkuveljilläni on nyt hiihtoloma. Käytämme tätäkin asiaa hyväksemme ja tarkoitus olisi työllistää heidät huomenna raksalla erilaisiin siivous- ja kokoamishommiin. Ammeenkin saisi huomenna hakea, eli eiköhän sen paikoilleen laittaminen ole listalla ensimmäisenä. Kylmälaitteetkin odottavat noutamista ja tuulikaapin komero kokoamista. Mahtaako yksi päivä riittää kaikelle tälle?

-Sanna-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti