13. joulukuuta 2012

Yli 50 000 kävijää ja pukuhuoneen penkki

Kävilaskuri on vaivihkaa raksuttanut viidenkymmenentuhannen kävijän rajan rikki. Kävin sen kunniaksi vähän vilkaisemassa  blogin tilastoja, että milläs hakusanoilla ja mitä reittejä pitkin ihmiset ovat löytäneet tiensä tänne.

Hakusanoista selvästi suosituimpia ovat Helmitalo, pilp, asemapiirrustus, keittiösuunnitelma, energiatodistus, epäsuora valaistus ja sisäkaton koolaus. Kaikki ovat ihan asiallisia hakusanoja, jotka esiintyvät tässä blogissa kerran tai useammin.

Ehkä erikoisin yksittäinen hakusana, joka nousee silloin tällöin esiin, on pukuhuoneen penkki. Meillä ei siis ole varsinaista pukuhuonetta, mutta laitoimme kodinhoitohuoneeseen "pukuhuoneyksikön", jossa on hyvä kuivattaa ja säilyttää kylpytakkeja ja pyyhkeitä. Pesuhuoneen puolellakin on naulakko mutta on olemassa pieni riski, että pyyhkeet voivat kastua, eivätkä ne myöskään kuivu kovin hyvin saunan jälkeen kosteassa pesuhuoneessa.

Tässä meidän pukuhuone:


Meidän pukuhuoneen penkkimme on siis ihan vain Ikeasta, koska mihinkään Antti Nurmesniemen suunnittelemaan 265 euron saunajakkaraan ei kaikilla välttämättä ole varaa. Kokosimme pukuhuoneemme Molger-sarjan tuotteista, mutta näköjään Hemnes tuoteperheeseen on myös tullut matala penkki.
Tulipahan taas mainostettua Ikeaa ihan vapaaehtoisesti ja ilman mitään korvauksia... :D

-Sanna-

1 kommentti:

  1. Olen miettinyt ihan samaa, että pyyhkeet kuivatetaan kodinhoitohuoneen puolella. olen ajatellut sellaista telinettä jossa "oksat" kääntyy. Saa samalla jotain pikkupyykkiäkin siihen ripustaa. Ja Ikea toimii hyvin, joskus jopa paremmin kuin design tuotteet ;)

    VastaaPoista