9. elokuuta 2011

Tällä hetkellä...

1. ...tontilla tehdään sisäpuolen täyttöjä. Saavat luultavasti homman tänään valmiiksi. Äsken soiteltiin sähköyhtiön asentajien perään, että tulevat kytkemään sähkökaapelimme verkkoon. Enää ei ole puhelin soinut. Oletan, että asentajat ovat löytäneet tontille ja hoitaneet homman. Myös paikallisen maanrakennusfirman mies on kateissa. Hänen piti tulla kontin kanssa hakemaan kannot pois. Jos hän ei ilmesty paikalle, olemme pienessä pulassa. Helmitalojen kaivurikuski suuntaa huomenna jo uudelle työmaalle. Joutuisimme siis hankkimaan jostain kaivinkoneen ja sille kuljettajan. Ei kiva juttu.

2. ...odotamme PM-kalusteelta päivitettyä keittiösuunnitelmaa ja tarjousta. Kunpa se tulisi tämän viikon aikana. Vatsasta vääntää. Pelkään muutosten tulevan liian kalliiksi.

3. ...näyttäisi siltä, että talopaketin toimitus on syyskuun lopulla. Eli reilu kuukauden päästä. Mitähän sitä tekisi näin odotellessa...

-Sanna-

1 kommentti:

  1. Jos kontti ei kerkiä, ei kannata panikoida. Viime aikoina Lammila on pyörinyt koneidensa kanssa lähettyvillä, puh. 0505310412. Jos hänen kalustoaan ei ole lähettyvillä, kannatta vierailla työaikaan naapurialueella. Kyllä kaivureita aina löytyy, kun omakotitaloalueella on vielä rakennustyöt kesken.

    VastaaPoista