28. maaliskuuta 2012

Elfa-säilytysjärjestelmä

Eilen illalla leikkasi hermo kiinni. Nyt sai riittää tämä roinan keskellä asuminen ja alituinen laatikoiden seassa pujottelu. Hermostumista lisäsi vielä Jyskistä ostettu vaatekaappi, josta piti tulla liinavaate- ja siivouskaappi kodariin, mutta siitä olikin yksi levy halki. Liike saa uusia kaappeja vasta ensi viikolla, eli joudumme odottamaan uutta levyä viikon verran.

Sopivassa adrenaliinipurkauksessa hypättiin autoon ja hurautettiin lähimpään Kodin Terraan. Ostimme huikean suureen valtavaan ja massiviiseen komeroomme (pinta-alaa alle neliö) Elfa-säilytysjärjestelmän. Tarvitsemme hyllyjä erilaisten pienten ja isompien tavaroiden säilyttämiseen, lattiatilaa painaville laatikoille ja matkalaukuille, sekä vaatetangon Samin puvuille ja molempien talvitakeille.

Ostimme viisi lankahyllyä, neljä syvää komeron perälle ja yhden kapean sivuseinälle, oven yläpuolelle. Asennukseen meni pari tuntia, kun oli oikeat työkalut ja sopivat kiinnikkeet. Lankahyllyille pitää luonnollisesti olla omanlaisensa kannattimet. Koska komerosta on tarkoitus tulla ihan vaan pelkkä romuvarasto, niin laitoimme vaatetangon kulkemaan huoneen poikki. Vaatteet saa kätevästi liu'utettua syrjään, jos hyllystä tarvitsee jotain. Alin hylly tuli 90 sentin korkeudelle lattiasta, eli sen alle mahtuu vielä hyvin tavaraa.
Mitä tämä sitten kustansi? No sanotaan nyt vaikka näin, että kolmanneksen enemmän kuin se Jyskin vaatekaappi.

Sami heitteli äsken rakennustavaraa yläkertaan talteen. Kun tuosta kattoluukusta ylös kurkisteli, niin kyllä siellä odottaa käyttöönottoa ihan hyvä määrä neliöitä. Taidan joku päivä lukita Samin sinne ja päästän pois vasta kun on valmista...

-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti