13. maaliskuuta 2012

Viisi litraa ei tunnetusti mahdu litran astiaan...

... mutta miten voi olla mahdollista, että yhden kaksion tavarat ei mahdu 30 neliötä suurempaan omakotitaloon??

Keittiössä meillä on kaksi kaappia tyhjänä, vaikka kaikki astiat sun muut on jo purettu. Makuuhuoneen kaapisto on puolestaan aivan täynnä, koska yhteen kaapeista on sullottu pyyhkeet ja liinavaatteet. Yksi monista keskeneräisistä projekteista on hankkia kodinhoitohuoneeseen liinavaatekaappi. Tuulikaapin komerosta on jo runko kasassa, mutta ovien paikoilleen saanti oli sen verran haastavaa, että hommaan meni maku ja nyt odotellaan uutta inspiraatiota. Olisi pitänyt ottaa siihen kaapit PM-Kalusteelta...

Tänään käytiin Ikeassa hakemassa vähän valoa elämään. Olemme tähän asti pärjänneet iltaisin keittiön led-valoilla. Omista jemmoista löytyi valo eteiseen ja Helmitalojen puolesta meillä onkin kattovalaisimet pesuhuoneessa, khh:ssa, komerossa ja tuulikaapissa. Makuuhuoneessa lukuvalona on toiminut oma raksavalo. Löysimme Ikeasta kivat, pienet ja sirot Jansjö LED-valot yöpöydille ja tietokonepöydälle. Olohuoneeseen otimme Jära-varjostimen ripustussarjoineen.Ostimme myös alakertaan verhotangot. Onneksi meillä on ollut sälekaihtimet, niin ei ole tarvinnut akvaariossa elää. Matkalla Tampereen Ikeaan poikkesimme Ideaparkin Eurokankaassa katselemassa makuuhuoneeseen verhoja. Löydettiin todella nätti kangas, josta en nyt valitettavasti löydä netistä kuvaa.

Meillä siis eletään yhä kaaoksen keskellä ja moni projekti on vaiheessa. Onneksi Samilla alkaa pian loma, jos silloin yrittäisimme urakoida paikat kuntoon. Jos sitten vaikka saisin tänne niitä paljon lupaamiani kuvia! Mutta viikonloppuna saatiin vanha kämppä siivottua ja avaimet luovutettiin maanantaina. Onpahan yksi murhe vähemmän ja koko omaisuus on nyt yhdessä osoitteessa.

Ja ai niin! Tänään saatiin tv-antenni. Tosin tähän telkkarittomaan elämään alkoi jo tottua :)


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti