18. heinäkuuta 2013

Takaterassi, osa 2.

Saimme eilen toisen näkösuojan tehtyä! Pääsimme hommiin vasta iltapäivällä, koska meillä oli yövieraita, jotka piti aamulla  viedä lähimmälle rautatieasemalle. Se tässä omakotitalossa on kiva juttu, että nyt kaverit ja sukulaiset tulevat mieluusti meille kylään, kun taas vanhassa vuokrakaksiossa meillä kävi kolmen vuoden aikana vain muutaman kerran vieraita. Nyt sataa vettä, joten toinen näkösuoja valmistuu sitten joskus kun aurinko taas jaksaa paistaa...

Näkösuojan rakenne on hyvin yksinkertainen: kolme 150 cm korkeaa 90x90 millin kestopuutolppaa ruuvattiin kulmalevyjen avulla kiinni terassin kansilautoihin. 21x45 mm rimat ammuttiin naulapyssyllä tolppiin kiinni. Rakenne ei ole välttämättä maailman kestävin, mutta tämä onkin vain näkösuoja, eikä mikään kiipeilyseinä.

Itse terassissa on nyt hyvin vaaleaa ruskeaa kestopuulautaa, tolpat ovat vihreitä ja rimat ovat puolestaan kaikkein tumminta ruskeaa. Ensi kesänä täytyy sitten katsoa käsitelläänkö koko roska ruskeaksi, jotta saadaan kaikkiin puihin sama sävy. Ainakin näin sateella vesi  värjää kaikki osat saman sävyisiksi. Mutta hieno näkösuoja tuli! On melkein yhtä upea kuin tekijänsäkin! ;)





-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti