13. lokakuuta 2011

Hanoista, altaista ja ammeesta

Voisin kirjoittaa pätkän hanoista, pesualtaista ja kylpyammeesta. Ne kun ovat viime päivinä pyörineet paljon mielessä.

Keittiöön meille tulee tupla-allas. Yksi allas tai puolitoista allasta ei tullut kysymykseenkään. Sen ensimmäisen kerran kun joutuu tiskaamaan ison kattilan tai kasarin yhdessä altaassa... Kyllä tulisi äitiä ikävä ja keittiöön tulva. Onneksi tämä tupla-allas kuuluu Helmitalojen talotoimitukseen, samoin hana. Hana on Oras Vega 1825 pesukoneventtiilillä.

Alakerran vessaan hankimme kalusteryhmän Kodin Terrasta. Ryhmään kuuluu allas, mutta hana tulee Helmitaloilta, Oras Vega Bidetta 1812. WC-istuin on Idon Seven D 37310-01.

Pesuhuoneen osalta huokaistiin helpotuksesta, kun toimitussisältöön kuuluu Oras Optima 7149 amme- ja suihkuhana. Jos toimitukseen olisi kuulunut "vain" suihkuhana, olisi se mennyt vaihtoon. Mikään ei pelasta kiireistä aamua niin hyvin kuin amme-suihkuhana, jonka alla hiukset saa pestyä kastelematta koko kylppäriä. Eli sellainen hana on ehdottomasti oltava meidän kodissa :)

Näillä näkymin meidän kylpyammeeksi tulee Svedbergsin emaliamme. Tosin kokoa emme ole vielä päättäneet. Joko 150 cm tai 160 cm pitkä. Leveys, syvyys ja korkeus ovat molemmissa malleissa samat: 70 cm, 39 cm ja 51 cm. Ja seinälle tulee amme-suihkuhana. Liitämme hanaan käsisuihkun helpottamaan ammeen puhtaana pitoa. Ja ammeeseen pitää hankkia etu- ja päätylevy peittämään ei-niin-kaunis pohja.Oras Vega 1825

Oras Vega Bidetta 1812


Oras Optima 7149

Svedbergsin emaliammeIdo Seven D WC-istuin


Kuvat valmistajien nettisivuilta.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti