19. lokakuuta 2011

Talo tuli!

Taivaskin itki, toivottavasti ilosta. Ei ollut asennusporukalla häävit olosuhteet.

Työmaalle ehdittiin taas vasta työpäivän päätyttyä, eli itse pystytys jäi meiltä näkemättä. En tiedä mihin aikaan asennusporukka oli työt aloittanut, mutta kun me saavuimme paikalle klo 16 jälkeen, oli homma valmis. Ja porukka vielä sanoi olevansa tunnin myöhässä aikataulusta. Olikohan se vitsi?

Kuvat saa taas kertoa kaiken oleellisen. Meinaa tulla tippa silmäkulmaan ja sydänalassa läpättää mukavasti. Pian meillä on koti.


edestäulkosähkökeskus vähän vinossa
talo takaa-Sanna-

9 kommenttia:

 1. Onnittelut! Silminnäkijähavainto: ennen puolta kahdeksaa naapurinne puoleinen alaelementti oli jo paikallaan. Todennäköisesti ette klo 16 aikaan edes nähneet varsinaista pystytysporukkaa, sillä elementit asennetaan nopeasti. Meidän talomme kaikki alaelementit olivat paikoillaan pystytyspäivänä jo ennen aamukahdeksaa. Sen jälkeen ulkovuorauksen viimeistelyyn ja kattoa tekemään tuli tyystin eri porukka.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna! Eli ne ukot oli siis tätä jälkimmäistä porukkaa. Nyt uskallan kysyä, kun kattotuolit on siellä missä pitääkin: pysyivätkö ne pystyssä tontin laidalla keskiviikkoaamuun asti? Jos olisimme tienneet, miten huonosti ja huterasti joku uskaltaa jättää kattotuolit, olisimme ehdottomasti tulleet paikalle perjantaina kesken työpäivän. Kerroin kattotuoliviritelmästä myös Helmitaloille. Ei ole kuulemma uusi asia, että ne on jätetty miten sattuu, turvallisuudesta välittämättä :/

  VastaaPoista
 3. Onnea kodin saapumisesta! On tuo fiilis vain kerrassaan upea, muistan! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea!! Siitä se raksalla ravaaminen alkaa, melkein joka päivä piti käydä kattomassa oliko jotain tehty :D

  VastaaPoista
 5. Onnea! Tunne on vielä muistissa täälläkin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Olo on kyllä onnellisin vähään aikaan :) Siuron helmeläiset: juuri nyt kaipaan kovasti tähän huusholliin toista autoa :D

  VastaaPoista
 7. Vautsi! Hienolta näyttää :) Onnea uudelle kodille :)

  VastaaPoista
 8. Ei ole muuten enää keskiviikkona se sähkökaappi vinossa! T:Timpurit

  VastaaPoista
 9. Hieno homma! Saadaan sekin kosmeettinen "ongelma" hoidettua :D

  VastaaPoista