20. lokakuuta 2011

Kiintokalustekuvia

Kesti hetki saada PM-Kalusteelta tarkemmat kiintokalustekuvat. Heiltä oli hajonnut tietokoneesta kovalevy ja sen korjaamisessa meni tovi.

Pakko sanoa, että kyllä meidän keittiö on eri vänkä :) En vaihtaisi siinä mitään pois. No, jos jotain voisi toivoa, niin enemmän neliöitä, jotta ruokapöytä mahtuisi keittiöön. Tai sitten erillinen ruokailutila voisi olla kiva. Nyt ruokapöytä saa toimia tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välissä.

Meillä käy niin harvoin vieraita (5 kertaa vuodessa?), että nykyistä isompaa pöytää (160x80) ei kannata hankkia. Neljä tuolia saa myös riittää, joskus voidaan muutama pikkujakkara ostaa vieraiden varalle.

Mutta keittiö on mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus. Ei lopu heti ne paljon puhutut säilytys- ja työskentelytilat. Kodinhoitohuoneeseen pitää varmaan itse hankkia vielä ylimääräinen, korkea kaappi liinavaatteille, pyyhkeille ja peitoille. Siivousmyrkyt saa piiloon johonkin yläkaapeista, imuri saa vaikka pyöriä vapaasti kodarin lattialla.  Lisäksi jostain pitää saada puinen penkki ja naulakko hattuhyllyllä. Näin syntyy pukuhuoneyksikkö oven viereen.

keittiön vasen laita


keittiö ikkunaseinältä


keittiön oikea laita


kodinhoitohuone


Makuuhuoneen kaapeista sen verran, että kolmen oven takana on hyllyt ja yhden takana 50cm levyinen vaatetanko. Kunhan yläkerta valmistuu, meidän makkari tulee sinne ja tämä alakerran huone muuntuu työ-/vierashuoneeksi. Tuulikaappiin hankimme jostain tarpeisiimme sopivan kaapin.-Sanna-

3 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää teidän suunnitelmat. Keittiössä teillä on todella paljon tilaa!
  Keittiön ja khh huoneen kuvat on niin ihana saada. Minäkin piirrätin ne jo kesällä:) keittiö ensin, sitten talo- periaatteella. 3D on vielä aidompi. Voi kuvitelmissa jo kävellä keittiössä:)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Ainoa mikä meidän keittiössä harmittaa, on se että emme ehtineet laittaa hellaa kulmaan mutta onhan näinkin pärjätty!

  VastaaPoista
 3. Hmmm... Tässä kohtaa heräsi kysymys, että onkohan tuossa makkarin kaapistossa pieni moka? Jos neljännen oven takana on tanko, niin sehän vaatii väliseinän. Eli voiko nuo viimeiset ovet silloin avautua vastakkaisiin suuntiin? Ehkä olisi parempi, jos kaikissa ovissa olisi saranat vasemmalla puolen...

  VastaaPoista