21. lokakuuta 2013

Kohta me muutetaan!

Meidän yläkerta on viittä vaille valmis! Muuuttopuuhiin päästään varmaan kahden viikon sisällä, kun siirrämme omat vaatteemme ja muut henkilökohtaiset tavarat yläkerran uuteen makuuhuoneeseen.

Keskeneräisten asioiden listalta löytyy

-suurin osa listoista (lähes kaikki lattialistat ovat jo paikoillaan)
-vessan ja makuuhuoneen ovet
-ilmanvaihdon kytkeminen
-wc-kalusteiden asennus (pytty ja allas)
-makuuhuoneen tapetointi
-kaihtimien asennus

Mikään ei oikeastaan estä meitä jo muuttamasta yläkertaan, mutta on siellä huomattavasti mukavampi nukkua, kun saadaan ilmanvaihto toimimaan ja kaihtimet tuomaan yksityisyyttä.

Lauantaina meillä kävi vieraita, joten innostuttiin jo vähän kalustamaan tuota vinttiä. Raivataan sitten mattoja ja huonekaluja pois tieltä, kun jatketaan kesken jääneitä projekteja.


Yläkerran seinissä on puupaneeli, joka oli valmiiksi pohjamaalattu. Maalasimme paneelit asentamisen jälkeen Tikkurilan Paneelikatto Valkoisella. Parkettilattian sävy on valkolakattu saarni. Sohva ja matto ovat Askosta, tv-taso Ikeasta. TV:n Sami osti itselleen 30-vuotissyntymäpäivälahjaksi :)Vessan laatat ovat kaikki K-Raudasta. Halusimme jatkaa yläkerrassa samaa "mosaiikkiteemaa", jota löytyy alakerran pesuhuoneesta. Allaskalusteet ja allas ovat Ikeasta.
Itselleni suurimman päänsäryn tässä yläkerrassa aiheutti vaatesäilytys. Miten sijoittaa vaatekaapit tilaan, jossa ehjien seinien korkeus on vain 160cm? Ratkaisu löytyi Ikean Bestå-sarjan kaapeista :) Hyllyllä näkyvät tapettirullat tulevat alla näkyvälle seinälle. Vuotien saumakohdat on maalattu harmaiksi: jos tapetti sattuu kuivuessaan kutistumaan, niin ruskea kipsilevy ei pääse pilkottamaan saumoista. Uudet runkopatjat odottavat käyttöönottoa. Oviaukosta näkyvä hormi on ensin pohjamaalattu tummanharmaalla sisustusmaalilla ja sitten käsitelty Tikkurilan Tunto Kivi -maalilla, sävynä Atsuriitti.
Viime viikolla saimme myös portaisiin kaiteet!Kyllä sinne vielä asumaan päästään! :)

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti