11. huhtikuuta 2012

Auroran rakentajat arpoo

Blogissa Auroran rakentajat on meneillään arvonta, jossa voi voittaa 50 euron lahjakortin K-Rautaan.Itse ostaisin tuolla summalla meille rappurallin. Viime aikoina on tullut ravattua poikkeuksellisen paljon ulkona, ja välillä on täytynyt juosta tontin kuraisellakin puolella. Syy on tämä:


Meille tuli pääsiäisenä koira! Tämä kolmas perheenjäsen on pitänyt meidät sen verran kiireisinä, että jopa päivittäinen rutiinini lukea raksablogeja on jäänyt todella vähälle. Siksi pääsiäinen jäikin meiltä viettämättä, kun vaan odotimme hetkeä jolloin hauvan sai hakea kotiin. Yöt on menty katkonaisilla unilla ja siksi hieman väsyttää. Lisäksi naapureille on ollut tarjolla ilmaista komiikkaa, kun me Samin kanssa pompimme ja juoksemme pitkin pihaa perseet pystyssä ja hoemme "Hyvä tyttö! Nätti tyttö! Reipas pentu! Hieno pissa! Komea kakka!". Hätä ei myöskään katso kelloa, eli tuolla ulkona on pyöritty myös öisin pyjamahousuissa ja tukka sekaisin. Mutta en valita! 51% ajasta hän on todella suloinen, hellyyttävä ja leikkisä veijari ;)

Eli tämä blogi saattaa nyt jäädä hetkeksi tauolle, mutta kirjoittelemme taas kun työt etenevät, joko sisällä tai ulkona.

-Sanna-


5 kommenttia:

 1. Voi mikä ihanuus siellä teillä on päiviä piristämässä <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä koira-vauvat on ihania ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, nytkin se nukkua tuhisee tuossa mun jaloissa ja on kyllä ihan kiva :D Kohta mennään taas pissaringille.

  VastaaPoista
 4. ei ,ei ja ei. Nyt mun koirakuume ei laske:)))) yleensä puhutaan uuden tuvan vauvasta, me ollaan puhuttu koirasta! Onnea suloisesta karvaturrista!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kirsi! Juu, mekin ollaan puhuttu koiran hankkimisesta jo kohta kaksi vuotta, mutta nyt se tuli vasta mahdolliseksi kun on oma tupa ja oma lupa :)

  Vielä kun tulisi kesä, niin piha kuivuisi ja saataisiin turrelle takapihalle aita, missä sitten temmeltää rauhassa. Meillä on nyt "hieman" likainen lattia :D

  VastaaPoista