16. marraskuuta 2012

Yläkerran sähkösuunnitelmaa

Jos sitä tarttuisi toimeen ja yrittäisi viedä tuota yläkertaprojektia eteenpäin... Yksi putkimies/ilmastointiasentaja ja sähkömies ovat jo käyneet tarkistamassa "potilaan kunnon". Harmiksemme putkimiehestä ei ole kuulunut käyntinsä jälkeen mitään, vaikka tämä lupasi toimittaa urakastaan tarjouksen. Sähkömies oli projektista paljon kiinnostuneempi.

Olen tässä aikani kuluksi yrittänyt hahmottaa jonkinlaista sähkösuunnitelmaa tuonne yläkertaan, eli missä olisi järkevät sijoituspaikat pistorasioille ja katkaisimille. Tämä nyt on vasta ensimmäinen luonnos, eli Sami ei ole vielä hyväksynyt tätä, mutta punaiset nuolet ovat pistorasioita ja siniset nuolet valokatkaisimia:Olemme niin ihastuneita keittiömme epäsuoraan valaistukseen, että sellainen olisi hieno saada myös yläkertaan. En tiedä ovatko haaveeni mahdollisia toteuttaa, mutta haluaisin toteuttaa yläkerrassa molempien huoneiden valaistuksen joko keskellä kattoa kulkevalla valkoisella levyllä, jonka sivuilta valo loistaisi, tai sitten viistolle katto-osuudelle tulevilla paksuilla listoilla, joiden takaa loistaisi valo. Osaanpa taas ilmaista itseäni tosi hyvin, joten annan esimerkkikuvien puhua:
Sami haluaa energiaa säästäviä led-valoja. Mulle on sama onko valaistus tehty ledeillä vai halogeeneillä, kunhan valo vaan on valkoista! :)

-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Noilla lähtötiedoilla 10kpl pistorasia, muutama kytkin. Jos reitti ullakolle helppo ja keskuksella vapaana sulakkeita niin tuhannen euron pintaan ilman valaisimia ja niiden asennusta.

    t. Sähkäri

    VastaaPoista