24. heinäkuuta 2011

Viestinnän vaikeus

Rimpautin pikaisesti vastaavalle mestarille aikeissa sopia tapaamisaikaa, jotta saataisiin ensimmäiseen valmiusastetodistukseen hänen allekirjoituksensa (käytämme pankin valmista pohjaa). Kysyin, että nähdäänkö vaikka tontilla. Hän siihen, että vaikka. Hän on menossa sinne huomenna klo 13 tarkistamaan raudoitukset kun perustusten teko alkaa.

Että sillä lailla. Kivaa, kun asiat selviävät näin "vahingossa". Soittaakohan se perustusporukka huomenna klo 7 aamulla, että täällä ollaan, missä te ootte? Eihän meitä siellä tontilla varsinaisesti tarvita, mutta tunnemme pientä pakkomiellettä pitää omastamme huolta. Meidän kotihan siitä tulee. Kerron huomenna, miten kävi.

-Sanna-

3 kommenttia:

 1. Heippa! Näinhän se menee, Helmitalot rakentaa teille valmiin avaimet käteen kodin, tämän kun mieltää niin kaikki sujuu paljon tuskattomammin! He eivät siis juuri ilmoittele etenemisestä, ellei teiltä jostain syystä tarvita jotain infoa ym. Soittelemalla saa tarvittaessa tietoa. Meillä oli tapana käydä raksalla muutaman kerran viikossa, pahimmillaan joka päivä, katsomassa onko tehty jotain ja miltä näyttää. Onhan tämä tilanne paljon mukavampi kuitenkin verrattuna tehtaisiin jotka eivät edes luovuta avainta käyttöön..

  Ainoat hankaluudet meinasi tulla kun olisi pitänyt ehtiä joillan omilla materiaaleilla väliin ja asiat oli taustalla jo edenneet pidemmälle. Meinattiin myöhästyä kattopaneelien kanssa ja saunan paneelien kanssa myöhästyttiin :) Tapettienkin kanssa tuli kiire, joten tilaustavara ei ehtinyt, hyllystä piti löytää. Ihana talo tästä kuitenkin tuli :D

  VastaaPoista
 2. Sitä tässä vielä opetellaan, eli luottamaan tekijöihin ja rentoutumaan itse. Pitää oppia nauttimaan siitä, miten helposti tämä "rakentaminen" käy. Meillä kummallakin on kuitenkin täysi työ hillitä tätä lapsellista uteliaisuutta, koska kumpikin on ensimmäistä kertaa tekemisissä rakentamisen kanssa.

  Meilläkin on jo kotona nurkassa pesuhuoneen laatat ja makuuhuoneen tapetit odottamassa. Täytyy viedä ne sitten ajoissa raksalle odottamaan asennusta. Lisäksi meidän pitäisi käydä Viialan Rakennustarvikkeella ja PM-Kalusteella lyömässä materiaali- ja kalustevalinnat lukkoon, että nekin olisi hoidettu ajoissa valmiiksi.

  Raksamiehet onneksi herättivät meidät aamulla, kun heidän navigaattorinsa ei löytänyt kotikatuamme. Valumuotti valmistui hyvää vauhtia ja se tärkeinkin saatiin hoidettua, eli vastaavan allekirjoitus valmiusastetodistukseen.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvin tutulta :) Meillä ainakin porukat tekivät suorastaan tosi hyvää jälkeä, joten eiköhän teilläkin sama juttu! Ja käykää mahdollisimman pikaisesti siellä Viialan rak.tarvikkeessa, jotta on ainakin jokin lista siellä valmiina, ettei käy huonosti. Me käytiin talvella piipahtamassa (perustukset tehtiin marraskuussa, paketti tuli helmikuun lopussa) ja siellä sanottiin että tulkaa sitten kesällä laittaan tarkat valinnat ylös - talo oli kuitenkin käytännössä valmis touko-kesäkuussa!!!! Ja tilailevat varmaan suurempia eriä ennakkoonkin.

  VastaaPoista