4. heinäkuuta 2011

Talon paikka ja tapettilöytö

Kävimme tänään pikaisesti tontilla vastaavan mestarimme kanssa merkkaamassa talon paikan. Tarkkasilmäiset voivat erottaa alla olevasta kuvasta neljä pientä kepukkaa. Aikas pieni talo meille tulee. Neliö voi näyttää sisätiloissa suurelta, mutta kun sen hahmottelee ulos, missä taivas on kattona, niin eihän se ole juuri mitään. Soittelin vielä pikaisesti kaivurikuskille. Kaivuutyöt alkavat todennäköisesti ensi viikolla.

bongaa kepukatEnnen tontille menoa kävimme Kodin Terrassa katselemassa hintoja eri sisustusmateriaaleille. Ei mene kauaa, kun olemme tilanteessa, jossa meidän pitää ihan oikeasti tehdä päätöksiä. Merkkasimme hinnat  ylös, niin on sitten helpompaa tehdä vertailuja muissa liikkeissä, kun ei tarvitse luottaa pelkkään muistiinsa.

Starkissa teimme todellisen löydön. Olen tähän asti haaveillut vaaleanvihreästä makuuhuoneesta. Se haave sai väistyä, kun miehen silmiin osui Sanduddin Tupla-Rolleri tapetti (koodi 20008), suklaanruskeita lehtiä vaaleansinisellä pohjalla. Tuohon kun yhdistää valkoista ja tummaa ruskeaa, niin ei voi mennä pahasti pieleen. Tapetti oli vielä alennuksessa, niin pakkohan sitä oli ottaa!


2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Laitan bloginne seurantaan, menette samoissa vaiheissa kuin mekin. :)

  Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 2. Hei, ja kiitos!

  Taidan tehdä samoin. On aina kiva kuulla, miten muiden rakentajien projektit etenee. Tsempit myös teille!

  VastaaPoista