29. heinäkuuta 2012

Huh hellettä! Onneksi on PILP :)

Mistä tietää., että ulkona on oikeasti kuuma? Siitä, että koirakin harkitsee kuistilla kahdesti, että käydäkö pissalla vai ei. Kiireesti se käy lirauttamassa nurmikolle ja kipittää ilman lisäkehoituksia takaisin sisälle ja heittää makuulle tuulikaapin laattalattialle. Onneksi sain houkuteltua sen kanssani lyhyelle lenkille, ettei koko päivä mene makoiluksi.

Viimeöinen ukkosmyräkkä kiersi meidät kauempaa. Jylinää kuului ja välillä salamat välähteli verhojen välistä. Vettäkään ei saatu. Soitin aamulla äidille ja tämä oli tapojensa vastaisesti vielä nukkumassa, koska ukkonen oli yöllä jylissyt pitkään heidän talonsa kohdalla, ja nukkuminen oli ollut mahdotonta.

Kiitos PILPin, meillä on sisällä viileämpää kuin ulkona. On näköjään unohtunut kirjoittaa kyseisen laitteen kesäasetuksista. Taidan konsultoida Samia ja päivittää asetukset myöhemmin tähän samaan postaukseen.

Keväällä ja alkukesästä poistoilmalämpöpumpun asetukset hakivat kauan paikkaansa. Aurinkoisina päivinä sisällä tuntui helposti liian lämpimältä, jolloin lämpötilan pyyntiä tuli herkästi laskettua. Heti seuraavana päivänä saattoi puolestaan sataa, jolloin talossa tuntui kylmältä ja kostealta. Onneksi kesä koitti, ja ulkoilman lämpötila tasaantui.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti