24. heinäkuuta 2012

Vinkki asuntomessuilla kävijöille!

Vinkki kaikille niille, jotka ovat aikeissa lähteä etelästä kolmostietä pitkin kohti Tampereen asuntomessuja: Lempäälän Ideaparkin lisäksi kannattaa pysähtyä myös Iittalan Lasimäellä!

Jos kotimatkalla ei ole kova kiire, eivätkä hermot ole vielä palaneet asuntomessujen tungoksessa, voi Lasimäellä hetken hengähtää ja jaloitella.

Lasimäeltä löytyy käsityöputiikkeja ja taidegallerioita, mutta mielestäni oikeasti käymisen arvoisia liikkeitä ovat Hunaja-aitta (suosittelen maistamaan heidän mansikan ja mustikan makuisia hunajiaan!), Kultasuklaa-myymälä ja Iittala oulet. Kyllä, luit aivan oikein: Iittalan outlet myymälä!

Kävin tänään veljieni kanssa Lasimäellä, ja ostin Iittala outletista pienen, kirkkaan Vitriini-rasian. Liityin kassalla Iittalan kanta-asiakkaaksi, jolloin sain ostoksestani 30 % alennuksen. Maksoin siis ostoksestani 17,85 euroa. En pidä hintaa lainkaan pahana. Kultasuklaasta kahmaisin mukaan suklaata valkoisena, tummana ja perinteisenä maitosuklaana. Hunaja-aitasta taasen ostin lemppareitani, mansikkia ja mustikkia, sekä ihan tavallista hunajaa nallen muotoisessa lasipurkissa. Kunhan purkki tyhjenee, siitä saa todella hienon karkkikipon.

Lasimäellä on myös omat nettisivunsa. Sieltä löytyy ajo-ohjeet ja lisää tietoa putiikeista, gallerioista ja museoista. Moottoritien varrella on opasteet Lasimäelle. Poiketkaa ihmeessä! :)


-Sanna-

1 kommentti:

  1. Kiitti muistutuksesta :) kerran siellä on käyty ja muumimaailmareissussa mietittiin, että missä se on! Asuntomessuille ei varmaan jakseta mennä, mutta jospa siitä lomareissulla ohitse hurautettaisi ja ehdittäis pistäytyä outlet-ostoksilla :)

    T. Kodinkokoajat :)

    VastaaPoista