21. toukokuuta 2012

Budjetista

Minun piti julkaista tämä teksti jo kuukausi sitten, mutta onnistuin unohtamaan sen kaikkien muiden kiireiden keskellä...

Ynnättiin muuton jälkeen raksamapista laskuja yhteen, jotta saisimme selville mitä budjetillemme kuuluu. Olimme aivan varmoja, että ylitystä on tullut, mutta tulos yllätti meidät molemmat: plussan puolella ollaan! Laskelmissa on mukana myös kaihtimet ja tv-antenni, joita emme alunperin tajunneet budjetoida ollenkaan.

Raha-asiat ovat pysyneet hienosti tasapainossa. Jos jostain on tullut ylimääräisiä kuluja, niin olemme onnistuneet säästämään toisaalla. Ylimääräisiä kustannuksia tuli mm. muovimatosta ja liittymistä, alitusta tuli puolestaan takasta, rakennusluvasta, työmaasähköstä- ja vedestä, sekä jätehuollosta. Pankkiin kun ollaan oltu yhteydessä, niin virkailija on aina jaksanut kehua: "hyvin olette pysyneet budjetissa".

Tarkat euromäärät kiinnostavat tietysti kaikkia, että paljonko sitä rahaa on oikeasti mennyt. Karkea summa alakerran osalta on 2000 euroa neliö. Talon todellinen neliöhinta selviää sitten kun yläkerta on valmis.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti