18. kesäkuuta 2012

Näkymätöntä työtä

Minä ja koira pääsimme (jouduimme) kolmeksi päiväksi evakkoon, kun isäntä sai kaverinsa auttamaan yläkerran kanssa. Asiat piti tietenkin hoitaa tärkeysjärjestyksessä, joten poikien viikonloppu alkoi lyhyellä visiitillä Eestin maalle. Kuka sitä nyt raksahommia ilman kunnon eväitä tekee... Tällä määrällä hoituvat kyllä yläkerta, ulkomaalaus, terassit ja muutama pienempi projekti. Saattaa siitä riittää syksyn tupareihinkin.


Äijät huhkivat kaksi päivää. Saldona lopun lattian levytys ja lisärungon väsäystä tuulensuojalevyille. Sami sanoi etten sitten saa räyhätä, jos yläkerta näyttää siltä, että mitään ei ole tapahtunut. Lisärunko on piilossa sivu-ullakoilla, eli kun luukusta hätäisesti kurkistaa, niin näyttää siltä kuin lattia vain olisi levytetty. Päätyjen osalta rungot ovat valmiit ja ne on eristetty kivivillalla. Sami haluaisi hoitaa lopun yläkerran eristämisen puhallusvillalla. Tulee vähän kalliimmaksi, mutta itse pääsisi helpommalla. Nyt pitäisi löytää jostain sähkö- ja putkimies, sekä ilmastointiasentaja. Ja viimeistellä se lisärunko, jotta saadaan ostaa tuulensuojalevyt ja asentaa ne paikoilleen.










 Eli yläkerran osalta tapahtumaketju tähän asti on ollut seuraava:

-kakkosnelosista koolaukset lattiaan
-päätyihin runko kakkosnelosista, lämmöneristys kivivillalla
-lattian levytys lastulevyillä, levyn koko 600x2400
-kakkosnelosista lisärunko tuulensuojalevyille
(tähän mennessä kakkosnelosta on mennyt n. 250 metriä)

Loppuun vielä terveiset meidän koiralta: muistakaa ottaa rennosti! Kyllä se kesäloma sieltä tulee, jos ei ole jo mennyt... ;)



-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti