27. kesäkuuta 2012

Nurmikon voi nyt kylvää

Mullat ja lannoitteet on nyt levitetty, samoin sepeli. Tulee ihan lapsuuden maisemat mieleen, sen verran tuo multa löyhkää sianpaskallle. Ainakin mullan pitäisi olla hyvää tavaraa, eli heti huomenna mennään ostaan ruohonsiemenet ja haravat ja aletaan kylvöpuuhiin. Talon seinustoille ja pihatielle levitettiin sepeliä.Takana vasemmalla näkyy kivikasa, joka jäi haluttua matalammaksi. Olisin kaivannut tuohon parempaa näkösuojaa, mutta täytyy korjata asia istutuksilla.Nurmikkoa on kylvettävänä arviolta 600 neliötä. Onneksi meille tulee pari terassia ja tontin laidalle vaja, joten ihan koko lääniä ei tarvitse nurmikolla peittää.


"Risteysalue", eli takana näkyy tuleva nurmialue, vasemmalla on sorastettu parkkialue ja oikealle tulee sitten joskus autokatos. Katoksen alue vain siistittiin. Sitä ei nyt suotta kannata alkaa viimeistelemään, jos katos rakennetaankin vaikka jo ensi kesänä.Nyt keskitytään muutama päivä nurmikon kylvämiseen, ennen kuin helteet (ehkä) alkavat ja kun kuurosateitakin on sopivasti luvattu. Maalataan sitten joskus. Talkooväkikin lähti tänään kotiin. Koira on ollut pari päivää stressissä, kun piha on aivan myllätty ja koneet rymistelivät ulkona. Eihän tällaiselle pihalle voi edes pissiä!

Yläkerrasta ei ole nyt kuvia, mutta äijät saivat levytettyä tuulensuojalevyillä puolet seinistä ja kolmasosan vinokatosta.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti