26. kesäkuuta 2012

Rytinää ja ryskettä: paljon tapahtuu kerralla

Nyt juhannuksen jälkeen oli tarkoitus aloittaa talon maalaus. Maalit on ostettu, telineet lainattu ja talkooväkikin on koossa, mutta sää vesitti suunnitelmat. Näillä näkymin ensimmäinen sateeton päivä tällä viikolla olisi perjantai. Eli maalaamaan ei nyt päästä.

Talkooväki pyydettiin säästä huolimatta hommiin, kyllähän yläkerrassa riittää tekemistä vaikka millä mitalla. Aamulla kun odotettiin työvoimaa saapuvaksi, ajoi pihaan traktori multakuorman kanssa. Traktori oli jo kippaamassa kuormaa pihaan, kun lähetin Samin äkkiä kysymään, että onhan kuski varmasti oikeassa osoitteessa. Kuski vastasi, että tulevat tänään tekemään pihan. Doddii! Parempi, että tulivat nyt kuin ei koskaan, vaikka kyllä tässä hermoja hivelee kun saa välillä juosta pihalla ja välillä olla apuna yläkertaporukalle. Autoja siirrellään edestakaisin, etteivät ne olisi kaivinkoneen tiellä ja samalla yritetään kantaa ja nostella rakennusmateriaaleja yläkertaan.

Eli maalaussäitä odotellessa saamme ajan kulumaan nurmikkoa kylvämällä. Uskallanko haaveilla jo takaterassista? Jos sen saisi vaikka heinäkuun aikana tehtyä...


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti