20. helmikuuta 2012

Kuvia sieltä sun täältä, mm. keittiöstä

Tässä on muutama kuva keskeneräisestä keittiöstä ja muualta talosta. Informoitiin tänään Helmitalojakin tilanteesta. Eli tästä on todennäköisesti tulossa todella hiljainen viikko, jos kaapit ja tasot saadaan kuntoon vasta lauantaina. Onneksi raksalla "saa" käydä tekemässä lumitöitä ainakin joka toinen päivä, ja siinä ohella voi poltella takassa tulta. Sen tuulikaapin kaapinkin voisi vaikka hakea ja koota paikalleen, jos ei muuta keksitä.


Pari ihmistä hämääntyi täysin tuosta sinisestä suojamuovista ja luulivat, että meille tulee oikeasti siniset kaapit :)Mun metriset vetolaatikot! Nää oli pakko saada <3

Poistoilmalämpöpumppu saapui.Vessan kalusteryhmä asenettuna.Onneksi nuo kaapit olivat laatikoissaan valmiiksi koottuina, ei tarvinnut kuin laittaa paikoilleen. Ryhmä on Kodin Terrasta.

Takassa on polteltu risuja ja "säleitä".

-Sanna-

2 kommenttia:

 1. Hieno takka ;) Mekin päädytään kyllä vetolaatikoihin, kiitos kommenttien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno, yhtä komea kuin omistajansa ;)
   Ja vetää muuten tosi hyvin. Ei ole ollut mitään savuhaittoja, vaikka ilmanvaihto ei ole vielä toiminnassa.

   Meillä nuo vetolaatikot on turhankin leveät, mutta kun kahta metriä on vaikea jakaa järkevästi kolmeen osaan, ja puolimetriset laatikot olisivat olleet liian pieniä. Pitää ostaa jotain lokerikkoja, jotta on sitten helpompaa pitää laatikoiden sisältö järjestyksessä :)

   Poista