4. helmikuuta 2012

Takka viimeistelty, sisämaalaus ja laatoitukset melkein valmiit

Sitä saa mitä tilaa, ja nyt on sitten siniset seinät. Jessus, ne meinaan on siniset! Ei siis mennyt ihan putkeen tuo meikäläisen maalivalinta. Toki koemaalaamalla olisi selvinnyt pahimmalta järkytykseltä. Mutta tää on mun moka, eikä hätä ole vielä tämän näköinen. Osa ikkunoista on vielä muovien alla piilossa, eli valon määrä muuttuu vielä. Lisäksi lattia on laittamatta ja tilaan tulee vielä paljon valkoisia kalusteita. Mielessä oli taivaan sininen sävy ja tuo G360 on suurella pinnalla enemmänkin turkoosi, varsinkin varjopaikoista.
Makuuhuoneen osalta värit ovat taas menneet nappiin, vaikka niitä jännitettiin etukäteen enemmän. Tuolle tehosteseinälle tulee kaikkia yleisiä käytäntöjä uhmaten tietokonepöytä ja pari matalaa kaappia. Sänky tulee vastakkaiselle seinälle, joka on maalattu.

Laatoitukset olivat myös hyvällä mallilla. Viime viikolla raksalla oli kaksi laatoittajaa töissä. Pesuhuoneesta puuttuu vielä se alin laattarivi, ja lattiapinnat pitää vielä saumata. Keittiön välitila laatoitetaan vasta kalusteiden asennuksen jälkeen.

 Pesuhuone
 Pesuhuone
KHH


WC, jossa kaikki neljä seinää on laatoitettu harmaalla.
Ja Alvarikin on nyt viimeistelty. Olisin halunnut tuon laatoituksen peilikuvana, eli mosaiikkiraita oikealle ja laatat porrastuvat vasemmalta oikealle. Myyjä ei vain maininnut mitään tuosta oikealla, ylhäällä olevasta nuohousluukusta. Mutta hyvältä Alvari näyttää näinkin. On se vaan komia poika!
-Sanna-

2 kommenttia:

 1. On se Alvari hyvännäköinen, päädytään varmaan itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, ihan jopa TakkaCenteriltä saadun erinomaisen palvelun vuoksi :)

   Ja voisin antaa hyvän neuvon, jota kannattaa harkita, kun pääsette rakentamaan: mitatkaa joka ikisen seinän pituus ja korkeus, ottakaa suosiolla reilusti laattoja, ja koemaalatkaa jokainen sisälle tuleva maali :D

   Poista