18. helmikuuta 2012

Missä mennään?

Eipä tunnu enää realistiselta pitää muuttotarkastusta 5.3. Ketuiksi menneen keittiön takia koko aikataulu tahtoo mennä plörinäksi.

PM-Kalusteelta tullaan laittamaan köökkimme kuntoon vasta lauantaina 25. helmikuuta. Tämä meidän Helmitalo on sen verran kaukana, että tänne ei ihan hetkessä aja. Täältä ajaa Pirkanmaalle talvella reilut kaksi tuntia, ja se pitää tietenkin huomioida, kun suunnitellaan asentajien työpäiviä.

Koska keittiö on vielä kesken, ei laatoittaja pääse laatoittamaan välitilaa. Myöskään sähkö- ja putkimiehen ei  ehkä kannata tulla aiemmin viimeistelemään muita tiloja, koska keittiön takia he joutuisivat tulemaan pian uudelleen. Sitten pitäisi vielä saada ilmastointiasentaja paikalle laittamaan poistoilmalämpöpumppu toimintakuntoon. Kyseinen härveli saapui talolle eilen.

Itsellämmekin on pitkä lista asioista hoidettavana. Sälekaihtimet saimme hommattua, niiden asennus on tulevana keskiviikkona. Vielä pitäisi hoitaa muuttoilmoitus, postilaatikko, tv-antenni, nettiliittymä, jätehuoltosopimus... Kaikkea pientä arkista juttua.

Onneksi arjen keskelle osuu välillä pieniä juhlan aiheita, kuten eilen pikkuveljeni vanhojen tanssit. Omat vanhojen tanssini olivat yhdeksän vuotta sitten (kääk!). Silloin veljeni oli pieni pellavapää, ja kohta se on jo täysi-ikäinen. Kummasti nuo kakarat vaan kasvaa, mutta itse sitä pysyy aina samanlaisena ;)


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti