12. helmikuuta 2012

Mööpelit mielessä

Mööpeli = huonekalu

Voihan kirjahylly! Sellaisen kun saisi. Alakertaan olohuoneeseen, etten joudu säilyttämään rakkaita kirjojani ja kauniita esineitäni muuttolaatikoissa.

Mutta tyydynkö nyt vain halpaan hätäratkaisuun, kunnes talo saa lopullisen muotonsa (yläkerta valmistuu ja olohuoneeseen tulee portaat)? Vai satsaanko jo nyt kunnolliseen säilytyskokonaisuuteen, jossa voin säilyttää vuosien varrella kertyneitä muistoja?

No oli se sitten pysyvä tai tilapäinen, ihan mahdottomia se ei saisi maksaa. Ikeassa on ihan kivoja vaihtoehtoja, joko romanttinen Hemnes hylly taikka vitriini. Yksinkertaisemmat Billy tai Expedit sarjat voisivat sopia paremmin yhteen pelkistetyn keittiön kanssa. Mites nuo Ikean tilanjakajahyllyt, ovatko ne kestäviä? Hankimme aikoinaan ensimmäiseen yhteiseen kotiimme Jyskistä tilanjakajahyllyn, ja se oli aivan onneton rimpula. Se sai jäädä siihen kämppään seuraavan asukkaan vaivoiksi :D


 Tälläinen romanttinen säilytyskokonaisuus olisi kyllä nätti. Mutta taitaa olla liian iso meidän olkkariin...Tämä Billy-kokonaisuus olisi myös kiva, jos sen vain saisi valkoisena, tai edes koivuviiluisena. Silloin se sopisi yhteen lattian kanssa.

 Expedit tilanjakajahylly miellyttää eniten silmää, mutta onko se kuinka kestävä? Kokemuksia?
 Jos olisin iso ja rikas, niin hankkisin ehdottomasti tämmöisen.-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti