24. tammikuuta 2012

Kaunis tapetti etsii kotia!

Olin nuorempana sanomalehdessä harjoittelijana, ja sain tuona aikana kunnian tehdä jutun Pihlgren & Ritola Oy:n tapettitehtaasta. Suurimmalla osalle kuluttajista tuo tapettitehdas lienee tunnetumpi nettisivustonsa kautta (www.tapettitalo.fi).

Haastattelukierroksen päätteeksi herra toimitusjohtaja kysyi, että mikäs tapetti oli neiti toimittajan mieleen. Neiti toimittaja hieman häkeltyneenä sopersi, että se violetti ruusutapetti oli todella hieno. Kulkurin ruusuko se nyt oli..? Sain mukaani kaksi rullaa Ritva Kronlundin suunnittelemaa Kulkurin ruusu -tapettia (hyi, mitä korruptiota). Nuo rullat ovat pyörineet kaapissani jo monta vuotta, joten eiköhän olisi aika tehdä niistä jotain. En vain ole mitenkään erityisen innostunut askartelusta tai muistakaan DIY-projekteista. Minulla on aina ollut peukalo keskellä kämmentä, eikä pikkutarkka näpertely ole koskaan ollut vahvuuteni. Rullia kun on vain kaksi, niin eipä niillä uuden talon seiniäkään saa tapetoitua. Ja värimaailmakin on hieman väärä...

Jos joku on kiinnostunut näistä kahdesta tapettirullasta ja on halukas tekemään niistä jotain, niin sen kuin sovitaan lähetyskuluista. Jos kaksi rullaa on Sinun tarpeisiisi liikaa, voin myös lähettää vain yhden rullan. Tällöin tapettia riittää toisellekin kiinnostuneelle! Kaapissa pölyttyminen ei tee oikeutta noin kauniille kuviolle ja arvokkaalle tapetille. Olisiko sinulla käyttöä tälle ihanalle tapetille?

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti