31. tammikuuta 2012

Raksalla kuhisee: maalari ja laatoittaja aloittivat työt

Veimme eilen illalla talolle taas vähän laattoja. Tuulikaapin ja kodinhoitohuoneen lattialaatta meni vaihtoon. Kodin Terrasta oli Melbourne Black loppunut, ja lisää tulee vasta helmikuussa, joten korvaava laatta otettiin K-Raudasta, Sirene Black 10x10:


Takkaankin saatiin nyt oikea laatta, Pukkilan Forest 196x196, tumman harmaa. Laatan valmistus Suomessa lopetetaan, joten se kuului poistotuotteisiin. Otimme kaksi laatikkoa kakkoslaatua. On se kumma, jos ei 50 laatan joukosta löydy 15 ehjää.


Talon muut laatat voit katsoa klikkaamalla tästä.

Maalari oli eilen illalla raksalla hommissa ja jatkoi omaa urakkaansa vielä tänään. Takan viimeistelijä tuli myös tänään töihin ja laatoittaja tuli aloittamaan kosteuseristyksiä. Porukkaa oli siis ruuhkaksi asti. Me pysyimme ulkona ja siivoilimme raksajätteitä. Onneksi tuli hankittua raksapaku, sillä kaatopaikalle päätyvää kipsilevytavaraa, sekalaisia jätesäkkejä, eristevillaa ja paneelin jämiä kertyi kaksi kuormaa. Puutavara jemmattiin takapihalle odottamaan polttopuiksi päätymistä. Kaiken sen roinan alta paljastui meidän etukuisti.

En kahdannut ottaa valokuvia, kun miehet olivat työn touhussa. Käymme tontilla lauantaina, otan silloin kuvia valmiista Alvarista, maalatuista seinistä ja laatoituksista. Ja yksi hyvä uutinen vielä: lattia oli tasoitettu viikonloppuna.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti