26. tammikuuta 2012

Välillä tuntuu siltä...

...että tämä raken(nut)taminen vanhentaa ihmistä. Kaikki mehut tuntuvat kadonneen, kun stressiä on sopivasti liikaa. Lopulta mikään ei jaksaisi enää kiinnostaa.

Mutta ilmeisesti nämä stressikeskittymät kuuluvat rakentamiseen ja rakennuttamiseen.

Ensin koetteli talon sisällä vallinnut trooppinen ilmasto, minkä seurauksena ullakkoportaiden luukku homehtui. No kosteuden suhteen ollaan toivottavasti jo voiton puolella, ja eihän se luukku edes jää paikalleen ikuisiksi ajoiksi. Sitten soudettiin ja huovattiin takan kanssa. Runko ja hormi ovat nyt onneksi kasassa. Oman lisämausteensa tähän takkasekoiluun toi laattaliike, joka oli tilannut meille paketillisen vääriä laattoja. Uudet ovat nyt tilauksessa, ja toivottavasti homma menee nyt oikein. Nyt onkin sitten ihan oma soppansa lattian tasoitusten kanssa.

Koko projektin tähän mennessä uskomattomin asia tapahtui tänään: olin yhteydessä Ammattilaiseen, joka sanoo, että tuotteen A asentaminen ei kuulu hänelle, koska talopakettiin kuuluu tuote B. Ei siinä mitään, asia ymmärretty ja tuote A asennetaan kyllä omasta toimesta. Kun Ammattilainen kysyy, kuka tuotteen A sitten oikein asentaa, ja kun Rakennuttaja tähän vastaa, että itse asennetaan, niin Ammattilainen nauraa! No onko ihme, että puhelun jälkeen (ja aikanakin vähän) itketti.

Miksi tämän pitää olla näin vaikeaa? Ja joidenkin ihmisten niin ilkeitä...


-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Kyllä nämä vastoinkäymiset ym. vetävät mielen matalaksi. Rakentaminen on kuin raskaus, mielialat/tunteet vaihtelevat ja heittelevät kiitettävästi. Välillä fiilikset on positiiviset, välillä surkeat jne.. Tuttu tunne! Tsemppiä sinne ja kovasti voimia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta! Toivottavasti tämä projekti lähtee kohta taas sujumaan. Kun nyt vain saisi joku yö nukuttua. Unettomuus ja väsymys luonnollisesti vaikuttavat siihen, miten voimakkaasti asiat kokee.

    VastaaPoista