23. tammikuuta 2012

Kodinkoneet hankittu

Astianpesukone ja liesi saapuivat tontille jo edellisviikolla (tilasimme ne nettikaupasta), ja tänään kävimme liikkeessä ihastelemassa jääkaappipakastimia. Palloilimme aluksi niiden yksittäisten jääkaapin ja pakastinkaapin välillä, mutta kyllä kaksi jääkaappipakastinta on meille parempi vaihtoehto. Emme juurikaan harrasta marjastusta, metsästystä, ym. joten kuusi kylmälokeroa riittää meille. Jos soppaa varten tarvitaan pussi keittojuureksia, niin kyllä me sen pussin kaupasta ostamme ja heti käytämme. Meidän kaapeissa ei ruokaa juuri säilötä ;)

Kaikki koneet ovat rosterisia ja sattuman kautta Boschin laitteita. Liesituuletin löytyi jo syksyllä ja se on malliltaan Franke. Ainoa mikä uupuu, on mikroaaltouuni. Tässä vuokrakämpässä oli jo ennestään pieni valkoinen mikro, joten omamme päätyi kesämökille. Pitäisiköhän se jättää sinne ja ostaa uusi...

Meillä ei ollut kodinkoneiden suhteen oikeastaan muista vaatimuksia, kuin rosterin väri ja suht hiljaiset käyntiäänet. Eikös kaikki kodinkoneet ole nykyään automaattisesti energiatehokkaita ja vettä säästäviä? Sami halusi keraamisen lieden ja minä olisin halunnut vielä kiertoilmaominaisuuden, mutta jouduin nyt tinkimään haaveestani. Ja joudun ensimmäistä kertaa elämässäni lukemaan lieden käyttöohjeet läpi. Miten sitä ikinä oppii käyttämään asteikkoa 0-9, kun tähän mennessä kaikki asteikot ovat aina olleet 0-6??

Luojan kiitos saamme säilyttää kylmälaitteita liikkeen varastossa niin kauan kuin tarve vaatii. Riittää, että raksalla joutuu nyt siirtelemään tiskikonetta ja hellaa. Toivottavasti voimme hakea ne uuteen kotiin jo ennen helmikuun loppua.

Laitanpa tähän kuvat näistä härveleistä:
-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti