4. tammikuuta 2012

Sekametelisoppaa

Yrittäkää saada tästä jotain selvää. Minä en tahdo saada, vaikka kuinka yritän...

-Takan asennus on sovittu tapahtuvaksi 16.-17. tammikuuta, eli parin viikon päästä. (Takkanurkan slammaus pitäisi hoitua Helmitalojen puolesta, toivottavasti sen kanssa ei tule kiire...) Vielä meille ei ole ilmoitettu, koska takkaelementit tuodaan raksalle. Kauppasopimuksessa onneksi lukee ihanat sanat: sisään ja kannettuna. Joulun jälkeen selvisi jotain mielenkiintoista. Myyjä, jonka kanssa teimme takkakaupat, soitti ja kyseli joko tiedämme millaista pintaa haluamme takkaan. Kyllä me tiedämme: sellainen pinta, jossa on mosaiikkia, harmaita laattoja ja antiikkislammaus. Ja sitä harmaata laattaa ei sitten tietenkään saa enää heidän kauttaan, kun sen valmistus on lopetettu. Nyt odotamme TakkaCenteriltä mallipalaa mosaiikista, jotta voimme alkaa etsiä siihen sopivia 20x20 harmaita laattoja. Ja aikaa on vajaat kaksi viikkoa. Ei kiva... Muistin virkistämiseksi tässä kuva meidän Alvarista. Me käännämme tuon laatoituksen peilikuvaksi, eli pystyraita tulee oikealle ja laatat nousevat vasemmalta alkaen.

-Maalarin pitäisi saapua tekemään pohjamaalaukset. Kaikkia sisäseiniä ei vielä ole levytetty umpeen. Laatoittamaankaan ei pääse vähään aikaan. Lattia kuivuu vielä ja vesieristeetkin pitäisi hoitaa ensin kuntoon. PM-Kalusteelle voisi soitella ja kysellä, haluavatko he tulla tekemään keittiön osalta jotain tarkistusmittauksia. 

-Esitimme Viialan Rakennustarvikkeella toiveen, että muovimatto toimitettaisiin viikolla 3. Toivottavasti saamme ajoissa ilmoituksen, koska mattoa ollaan tuomassa. Matto tulee suoraan Ruotsista.

-Sami tilasi meille jo astianpesukoneen ja lieden (kun halvalla sai...). Ne ovat lähteneet keskusvarastolta eilen ja niitä voi odottaa saapuviksi lähipäivinä. Siitäkin pitäisi tulla soitto. Tässähän tämä aika kuluu odotellessa. 

-Lisäksi to do -listalla lukee kylpyamme ja kylmälaitteet. Lukee siinä myös jotain opinnäytetyöstä, ja muita ylimääräisiä asioita. Kuka hoitaisi ne mun puolesta?


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti